keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Ikää viisi viikkoa



heissan!

Täällä Maga El kennelissä eletään ihanaa aikaa! Voiko koiranpentu olla suloisempi kuin tässä iässä(4-5 viikkoa)! Nyt ei todellakaan enää pysytä omassa pentulaatikossa..ei olla viikkoon enää pysytty;) Maailman ihanin asia tuntuu olevan piimäastia ja ihmisasukkien näkeminen! Piimähetket(joita siis on useampi päivässä) on hmm.. sanoisinko melko hupaisaa 13 koiranpennun kanssa ;)

Oman pentuhuoneen valloituksen sijaan pennut ovat päässeet keskelle alakerran aulaa isoon pentuaitaukseen. Lapset tuntuvat tykkäävän myös tästä pentuajasta! Päivässä parhaita hetkiä on, kun pennut kutsuvat luokseen ja äiti tai iskä nostaa pentuaitaukseen! Hampaat on alkaneet kasvamaan ja niitä kutittaa, mutta vielä ei niitä kauheasti teroitella ihmisiin. Leikki on tullut mukaan yhä selvemmin pentujen päivään ja nyt ollaankin etsitty niille aitaukseen virikkeeksi leluja.

Tällä hetkellä tuntuu, että porukassa ei ole yhtään kovin arkaa pentua, mutta luonne-eroja löytyy. On "Iso-Frank", joka harjoittelee uroksen elkeitä ja on rauhallisia tyyppejä, jotka katselevat muiden riehumista. Kaikki ovat rohkeita jo tutustumaan "isoon maailmaan" yksin tai kaverin kanssa ja kaikki ovat päässeet rutkasti sylihoitoon. Sylin puutetta ei ole ollut...Ehdokkaita pentujen katsojia on ollut ja hoitajia myöskin! Näihin vain ei voi olla rakastumatta!

terv, Karoliina




1 kommentti:

  1. Voi kuinka suloisia! Eksyin sivuillenne, koska olemme mieheni kanssa hankkimassa koiraa ja miettineet juuri airista :D Mikä teidän tilanteenne on, onko kaikki pennut jo varattuja?
    Hyvää syksyn jatkoa!

    Terv.Anna ja Lars Hästö
    anna.ylinen@helsinki.fi

    VastaaPoista