tiistai 24. marraskuuta 2009

Hyvää matkaa pikkuiset Ronja ja Sissi!

Heissan!

Kiirettä riittää..huh huh ;) Kiva lomaviikko takana, hieman irtiottoa kodin pentutouhuista. Vietimme siis yön jyväskylässä. Matkamme lähti kaksi pientä tyttöpentua. Hienosti meni pitkä automatka muutamaa hassua kommellusta lukuunottamatta. Pennut nukkuivat lähes koko matkan ajan.

Maga El Silent Rain sai nimekseen Ronja ja asustelee nyt Jämsänkoskella aivan ihanassa perheessä! Oli ihana nähdä miten pentua oli odotettu ja miten ihanasti se otettiin vastaan. Kuulumisiakin on jo vaihdettu ja kaikki on mennyt oikein hyvin! Terveisiä sinne Jämsänkoskelle koko perheelle!

Maga El Guardian Angel sai nimekseen Sissi ja asuu nyt Janin siskon Annin luona Jyväskylässä! Sinne se asettui heti ja on omistajansa silmäterä. Saamme koko ajan palautetta miten ihana se on ja niiiin fiksu ;) Myös anopin puhelinlinjat ovat käyneet päivittäin kuumana... Anni on soitellut miten ihana hänen uusi "vauvansa" on. Jouluna saamme sitten nähdä Sissin taas!

Poikkesimme myös Jämsän seudulla katsomassa nyt 2 vuotta täyttävää "pentuamme" Maga El Best of Wishes Ukkoa. Voi sitä jälleen näkemisen riemua! Meitä tuli vastaan innokas, elämäniloinen ja oikein komia poika! Ukon silmäteränä perheessä asustelee nyt 4 kk vanha ihmisvauva Lauri. Lähtiessämme kaikki tarkastettiin huolella, ettei Lauri ole kenenkään matkassa!

Tänään kävimme vihdoin muutamien peruuntuneiden aikojen jälkeen eläinlääkärissä loppujen 11 pennun kanssa. Pennut saivat peruusteellisen eläinlääkärin tarkastuksen ja sirun niskaansa. Kaksi tuntia siinä vierähti ja kahdessa erässä haettiin pennut ;) Oli se aika show! Mutta kehuja saivat luonteestaan ja myös kaikki oli terveydellisesti kunnossa. Oli eläinlääkärikin melkoisen sekaisin jo lopussa pyöriteltyään 11 pennun papereita. Saadaan onneksi lainaan sirunlukija ennen jokaisen pennun lähtöä, että menee varmasti oikeat paperit mukana.

Viikonlopun aikana lähtee kaksi poikaa uusiin koteihinsa. Toivottavasti jossain tuolla on kaksi kotia, jossa parhaillaan kovasti ootellaan uusia tulokkaita jouluksi kotiin!

Terveisin karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti